TV 't Schilt Woudenberg


De trainer

Sinds 5 oktober 2015 is Marko de Kort als trainer werkzaam bij ’t Schilt.

 

Velen van jullie hebben hem al ontmoet tijdens de lessen. Maar voor wie nog geen kennis heeft gemaakt met Marko volgt hier een korte introductie: 

 

Mijn naam is Marko de Kort. Ik ben geboren in 1976, woon in Nieuwegein, ben samenwonend en vader van twee kinderen; een dochter en een zoon. 

 

Tot augustus 2015 heb ik gewerkt bij TC Woerden, maar na 12 jaar trouwe dienst ben ik toe aan een nieuwe uitdaging, nieuwe mensen en een nieuwe omgeving. 

 

Ik ben een enthousiaste en gedreven trainer die het beste uit zijn leerlingen wil halen, van beginner tot gevorderde. Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen plezier hebben in de lessen, maar ook vooruitgang boeken. 

 

De jeugd geef ik les via het TennisKids-programma. Dit programma leert kinderen spelenderwijs de techniek, tactiek, maar ook het mentale en conditionele van het tennisspel onder de knie te krijgen. Deze vier aspecten pas ik ook toe in de trainingen voor de senioren. 

 

Ik ben inmiddels vol enthousiasme begonnen bij ’t Schilt en tot nu toe bevalt het prima! ☺ 

 

 

Voor wie zich nog niet aangemeld heeft voor lessen: er is nog ruimte. Dus wil je je techniek en tactiek verbeteren en op die manier (nog) meer spelplezier krijgen, meld je aan!

Vergeet niet om je ook in te schrijven als lid (zie tab Lid worden)! Zonder lidmaatschap kun je namelijk niet trainen.

Hoofdsponsoren

                

 

                        

 

T.V. 't Schilt Nieuws

Laatste nieuws

Oliebollentoernooi 2018 Padel!!       Met trots kunnen we mededelen dat ook padel meedoet met het oliebollentoernooi van dit jaar!Omdat padel nog in ontwikkeling is bij ons op de club zal...

Agenda 't Schilt

Elke donderdagavond racket(trek)avond 

Aanvang 20:00u

 

Oliebollentoernooi 2018

Tennis: 15 t/m 30 december

Padel: 22 t/m 30 december

 

Zondag 6 januari:  Nieuwjaarsreceptie

Vanaf 17:00u

 

Woensdag 23 januari:  Algemene LedenVergadering

Vanaf 19.45u