Word ook vrijwilliger van Tennisvereniging ít Schilt!

TV ’t Schilt staat bekend om haar fijne sfeer. Het is een super gezellige vereniging waar we samen met heel veel vrijwilligers ons graag inzetten om bijvoorbeeld sportieve activiteiten en toernooien te organiseren. Want vele handen maken licht werk.

En word je vrijwilliger bij TV ’t Schilt, dan belonen we jouw inzet omdat je je bardienst mag laten vervallen. Wil jij ook vrijwilliger worden? Bekijk de openstaande vacatures:

Enthousiastelingen gezocht!

Door de toename van het aantal activiteiten op de club kan de Sociale Commissie veel hulp gebruiken van enthousiastelingen die het leuk vinden tijdens evenementen hapjes te maken en competitieschotels voor te bereiden. Daarnaast zorg je met de andere commissieleden ervoor dat het clubhuis er gezellig uit ziet tijdens de toernooien.

We zijn ontzettend blij met onze lieftallige gastvrouwen op onze club, maar een extra gezicht is meer dan welkom om dit gedreven team te versterken. En heren, voel je niet geïntimideerd! Er is niets interessanter dan een man die kan koken, toch?

Belangstelling voor deze leuke tijdsbesteding voor de club? Stuur een mailtje naar vrijwilligers@tvtschilt.nl  Dan nemen we geheel vrijblijvend contact met je op om je verder te informeren en eventuele vragen te beantwoorden.

untitled_2.png