Welkom bij tennis- en padelvereniging 't Schilt

Tennis- en padelvereniging ’t Schilt is sinds 1948 aangesloten bij de KNLTB. Je vindt ons aan de John F. Kennedylaan 114 te Woudenberg.

schermafbeelding_2019_06_06_om_21.54.31_2.png

Het tennispark

Leden hebben de beschikking over 6 verlichte all-weather kunstgrasbanen en 2 gloednieuwe padel banen. Deze banen garanderen speelzekerheid gedurende het gehele jaar.

Activiteiten

Gedurende het gehele seizoen organiseren vele vrijwilligers sportieve activiteiten voor junioren en senioren. Van clubkampioenschappen, toernooien, glow in the dark, ladies day tot padel clinics.

Tennisles en padelles

Wil je je techniek en tactiek verbeteren? En ben je lid van tennisvereniging t Schilt? Zowel junioren als senioren kunnen tennislessen in het voor- of najaar volgen via Tennisschool Marko de Kort.

De padellessen worden verzorgd door Heinerman Tennis, meer informatie vind je hier.