Welkom bij tennis- en padelvereniging 't Schilt

Tennis- en padelvereniging ’t Schilt is sinds 1948 aangesloten bij de KNLTB. Je vindt ons aan de John F. Kennedylaan 114 te Woudenberg.

schermafbeelding_2019_06_06_om_21.54.31_2.png

Het tennispark

Leden hebben de beschikking over 6 verlichte all-weather kunstgrasbanen en 2 gloednieuwe padel banen. Deze banen garanderen speelzekerheid gedurende het gehele jaar.

Activiteiten

Gedurende het gehele seizoen organiseren vele vrijwilligers sportieve activiteiten voor junioren en senioren. Van clubkampioenschappen, toernooien, glow in the dark, ladies day tot padel clinics.

Tennis- en padelles

Wil je je techniek en tactiek verbeteren en ben je lid van tennisvereniging t Schilt?

Zowel junioren als senioren kunnen tennis- en/of padellessen volgen via  Heinerman Tennis.

Meer informatie vind je hier.

Korte kennismaking met de trainers

De volgende trainers zullen op de tennisbanen en padelbanen te vinden zijn:

christian_heinerman_1.jpg

Christian Heinerman

Eigenaar Heinerman Tennis , tennis- en padeltrainer

Ik ben Christian Heinerman en sinds mijn 8ste heeft deze sport mij in zijn fijne greep gehouden. Na fanatiek getennist te hebben in mijn jeugd begon ik mijn professionele carrière als tennistrainer met het behalen van mijn KNLTB Tennistrainer diploma A. Daarna ben ik direct begonnen met lesgeven op TC Hoogland. Na een paar jaar lesgeven op TC Hoogland, vond ik het weer tijd worden om meer ervaringen op te doen en een andere clubcultuur te proeven. Ik koos voor een nieuwe werkomgeving bij LTV Lockhorst in Leusden. In mijn tijd als freelance tennistrainer bij deze club, heb ik ook mijn KNLTB tennistrainer B diploma gehaald. Sinds 2015 ben ik Heinerman Tennis in de huidige vorm gestart en begonnen met het verzorgen met de tennislessen op LTC Volta. Al snel volgde er meerdere verengingen, op dit moment 9 om precies te zijn. Een paar jaar geleden heeft naast het tennis ook Padel me gegrepen. Ik heb mijn padel diploma gehaald en ben regelmatig op de padelbaan te vinden. Bij ’t Schilt wil ik de vereniging op zowel tennis als padel gebied verder ontwikkelen. Ik heb er enorm veel zin in.

martin_van_de_weerd_1.jpg

Martin van de Weerd:

Tennistrainer

Ik ben Martin van der Weerd en ik kom uit Hilversum. Ik heb een ruime ervaring met het geven van tennisles op verschillende niveaus in de regio ‘t Gooi. Plezier en ontwikkeling staan bij mijn lessen centraal. Het spelenderwijs lesgeven waarbij een ieder met zijn specifieke kwaliteiten de ruimte krijgt zich verder te ontwikkelen is mijn werkwijze. Het is voor mij iedere keer weer een mooie uitdaging om het beste uit een leerling te halen om dit mee te geven als tennisspeler en als persoon. Ik heb er enorm veel zin om ’t Schilt vooruit te helpen. Tot op de tennisbaan!

pascal_van_groos_1.jpg

Pascal van Groos

Tennistrainer

Mijn naam is Pascal van Groos, sinds mijn 6e ben ik te vinden op de tennisbaan. Niet alleen tennis heeft mijn aandacht, maar binnen het lesgeven heb ik veel ervaring in de outdoor, skiën, handbal en hockey. Hierin heb ik het meeste ervaring in het geven van jeugdtrainingen, maar ook volwassenen en speciale doelgroepen spreken me aan. De switch naar het geven van tennislessen heb ik gemaakt om meer uit de lessen te kunnen halen dan bij de andere sporten, omdat ik binnen tennis een meer technische achtergrond heb. Naast de 2 dagen als tennistrainer ben ik actief als manager in een huisartsenpraktijk en ben ik gediplomeerd fysio- en manueel- therapeut. Zelf speel ik nog graag competitie en ben ik lid in Twello op TennisClub de Schaeck. Plezier, motivatie en samenwerking zijn bij mij en mijn leerlingen de belangrijkste pijlers om te komen tot een beter resultaat.

Ik hoop jullie te zien op de tennisbaan of op een van de andere activiteiten binnen de club!

steven_gilberts_1.jpg

Steven Gilberts

Padeltrainer

Mijn naam is Steven Gilberts, ik ben 20 jaar oud en geef met enorm veel plezier padelles.

Mijn liefde voor racketsporten begon bij tennis, waarvoor ik meerdere keren per week trainde en veel toernooien heb gespeeld. Tot er op een dag een padelbaan werd aangelegd bij mijn vereniging in Lelystad. Vanaf dat moment ben ik direct gewisseld van sport en ben ik nu altijd te vinden op de padelbaan! Op dit moment speel ik competitie in de ‘eredivisie padel’ en speel ik meerdere nationale toernooien per jaar. Met het lesgeven hoop ik mijn passie over te kunnen brengen op de lessers, zodat iedereen verslaafd raakt aan het spelletje.

Tot op de padelbaan!