Welkom

Welkom bij tennisvereniging 't Schilt

’T Schilt is een actieve tennis- en padelvereniging voor inwoners van Woudenberg en omgeving. 7 dagen per week kun je het hele jaar door tennissen en padel spelen met circa 450 leden in diverse speelsterkten. Iedereen vindt er tegenstanders die bij hem of haar past, zowel qua leeftijd als ook speelsterkte.

Op de all-weather tennis- en padelbanen van kunstgras ben je van harte welkom om kennis te komen maken! 

Agenda

17
sep

KNLTB Najaarscompetitie

t/m 22-09-2019
21
sep

Rackettrek tennis & padel met Soos

14:30
Toon volledige agenda
16 november... Kleurrijk jaarfeest!
Nieuws

We kunnen bijna niet wachten, dus hebben we vast een 'Save the date' naar de leden gestuurd. Ook dit najaar organiseren we weer een gezellig jaarfeest. 

Lees meer
Racketavond 2.0
Nieuws

Enige tijd geleden is op de website bekend gemaakt dat de traditionele racketavond gestopt is ivm het geringe animo maar dat de club wel zou gaan kijken naar een andere vorm.
We kunnen melden dat Irma Weima en Stephanie van Lier zich hebben aangemeld om hiermee aan de slag te gaan. 
Lees meer
Rabo ClubSupport: stem op ’t Schilt
Nieuws Sponsor Commissie

De Rabobank deelt € 200.000 van haar winst uit aan verenigingen in de Gelderse Vallei. Ook dit jaar mag er weer op onze vereniging gestemd worden via Rabobank Clubsupport. Stem je mee? 

Lees meer
Kom gratis tennis uitproberen!
Jeugd Commissie

Op 20 september organiseert TV 't Schilt een tennismiddag waar kinderen uit Woudenberg en omgeving tennis kunnen uitproberen! 

Lees meer
Slag om de Pothbrug 2019
Nieuws

Woudenberg tegen Scherpenzeel
Afgelopen zondag werd de vijfde editie van de altijd gezellige Slag om de Pothbrug gehouden, een lustrum! Dit was de derde keer dat de strijd tegen de spelers van TV de Bree uit Scherpenzeel op de banen van 't Schilt werd uitgevochten. 

Lees meer
Data najaarscompetitie 2019
Nieuws

De najaarscompetitie start ieder jaar begin september en loopt tot en met eind oktober. Heb je je ingeschreven, dan hebben we goed nieuws: de data én de teams van de najaarscompetitie 2019 zijn bekend!

Lees meer
Help je mee onze clubkas vol te tanken?
Nieuws Sponsor Commissie

Het werkt simpel: bij het afrekenen van je tankbeurt bij Esso Voskuilen in Woudenberg meld je dat er punten op de pas van ’t Schilt gezet kunnen worden. Dat zijn extra punten die niet van jouw spaarpunten afgaan! 

Lees meer
Tenniskamp groot succes
Jeugd Commissie

Tenniskamp 't Schilt 2019 was weer een groot succes! Lees wat er allemaal georganiseerd is voor de kinderen en bekijk de nieuwste 17 (!) foto's in de fotocarrousel. 

Lees meer
Eerste keer inloggen op de nieuwe website
Nieuws

De titel zegt het al... Daarom hebben we een handleiding - speciaal voor leden - over het inloggen op tvtschilt.nl of tennisclubwoudenberg.nl voor je gemaakt. Ga direct naar de uitleg pagina

Lees meer
Jeugd Commissie
Jeugd Commissie

Op de pagina van de Jeugd Commissie houden wij je op de hoogte van jeugd én jongeren nieuws rond tennis en padel, want wij zijn er voor jou! 

Lees meer
TV ’t Schilt lanceert nieuwe site
Nieuws

De gloednieuwe site van 't Schilt is een feit! Na de nieuwe padelbanen en een ander interieur van ons clubhuis, kon de site niet achterblijven. Want we gaan mee met de tijd én de jeugd en bieden zo meer online gemak.

Lees meer
Molenbeek Makelaars trouwe sponsor
Nieuws Sponsor Commissie

Molenbeek Makelaars in Woudenberg is ook de komende drie jaar als sponsor aan tennisvereniging 't Schilt verbonden. Het makelaarskantoor is al vele decennia bij de vereniging betrokken. 

Lees meer
Sponsoren verlengen sponsorcontract
Nieuws Sponsor Commissie

Vooral dankzij onze sponsoren kan TV ‘t Schilt het tennis en padelpark onderhouden en regelmatig vernieuwen. Van het clubhuis tot de All-Weather banen. 

Lees meer
Extra padel sponsor
Nieuws Sponsor Commissie

Zoals jullie wellicht hebben kunnen zien is padelbaan 2 sinds kort voorzien van nieuwe bestickering en zijn daarmee de padelbanen volledig voorzien van stickers door sponsoren. Het gaat in dit geval om Van Mossel Autolease. 

Lees meer
Jongeren over tennis en hun club
Jeugd Commissie

Stagiaire Charlotte Veenema interviewde Rutger Leenders, Boris Weima en Lisanne Jansen. Drie jongeren die hun ervaring en mening over hun tennis- en padelvereniging ’t Schilt met ons delen. Hoe zijn ze in aanraking met tennis gekomen? Organiseert de club genoeg voor ze? En waarom zijn ze eigenlijk lid? 

Lees meer
Info volgt
Nieuws Sociale Commissie
Lees meer
Nieuw: Jongerenlidmaatschap
Jeugd Commissie

Ben je 18 t/m 23 jaar? Dan kun je tennis én padel spelen voor € 8,75 per maand! Speciaal voor jou introduceert TV ’t Schilt een korting van € 45 en betaal je slechts € 105 per jaar. Ben je een uitwonende student van dezelfde leeftijd? Dan betaal je € 75 voor een studentenlidmaatschap dat alleen in het weekend geldig is. 

Lees meer
Info volgt nog
Nieuws Technische Commissie
Lees meer
Professionele padel clinic
Nieuws

De nummers 4, 5, 6 en 9 van padel in Nederland kwamen naar onze club om een mooie demonstratie te leveren afgelopen woensdag 22 mei 2019. 

Lees meer
Komt hier uw verhaal?
Nieuws Sponsor Commissie

Word ook sponsor, dan publiceren wij uw verhaal hier!

Lees meer
Video over 't Schilt
Nieuws

TV 't Schilt heeft een gave video laten maken waarin je een mooi beeld krijgt van onze tennis- en padelclub. Kijk je mee?

Lees meer

Buienradar