Inschrijfformulieren

Inschrijven voor tennisles van via deze link:

www.utrechtsetennisorganisatie.nl

In de menubalk kies je voor ’t Schilt en dan voor de optie ‘inschrijven tennisles’. Daar kun je uit verschillende lesopties kiezen.

==========================================================================

Padel

Onze trainer Marko mag zich sinds 27 september een officiële padeltrainer noemen! Met trots start hij dan ook het eerste seizoen padellessen. Geef je snel op voordat de groepen vol zitten!

WhatsApp Image 2018 10 05 at 14.12.01

Inschrijfformulier padelcursus