Hulp nieuwe vrijwilligers welkom!

Enthousiastelingen gezocht!!

Door de toename van het aantal activiteiten op de club kan de Sociale Commissie veel hulp gebruiken van enthousiastelingen die het leuk vinden tijdens evenementen hapjes te maken en competitieschotels voor te bereiden. Daarnaast zorg je met de andere commissieleden ervoor dat het clubhuis er gezellig uit ziet tijdens de toernooien.

We zijn ontzettend blij met onze lieftallige gastvrouwen op onze club, maar een extra gezicht is meer dan welkom om dit gedreven team te versterken.
En heren, voel je niet geïntimideerd! Er is niets interessanter dan een man die kan koken, toch?

Belangstelling voor deze leuke tijdsbesteding voor de club? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dan nemen we geheel vrijblijvend contact met je op om je verder te informeren en eventuele vragen te beantwoorden.

AVG-functionaris

De nieuwe Privacywet (AVG) is op 25 mei 2018 ingegaan en verplicht alle organisaties en dus zeker ook sportclubs om vanaf die datum te voldoen aan eisen van bescherming van persoonsgegevens. Er zijn geen uitzonderingen.

En dit geldt dus ook voor onze tennis- en padelvereniging.

Wie wil deze functie van AVG-beheer voor onze club op zich nemen?

Deze functie zal in hoofdzaak achter de laptop thuis kunnen worden uitgevoerd. Je bent dus heel flexibel in de tijdsindeling.  Voor het AVG-beheer overleg je met het dagelijks bestuur en het team dat het nieuwe softwarepakket en website gaat implementeren.

Interesse? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Dan nemen we geheel vrijblijvend contact met je op om je verder te informeren en je vragen te beantwoorden.