Waarom lid?

TV 't Schilt is een gezellige vereniging waar ieder op zijn/haar niveau kan tennissen. Dit geldt voor zowel beginnende als gevorderde spelers. 's Avonds is er altijd gelegenheid gezellig iets te drinken in het clubhuis. Ook de vele mogelijkheden tot het deelnemen van vele activiteiten zien wij als pluspunt om te gaan tennissen bij TV 't Schilt. Tevensbieden onze All Wheater banen de mogelijkheid om het hele jaar door buiten te kunnen sporten.

Verplichte diensten

Senioren van 18 tot 65 jaar zijn verplicht per seizoen drie verplichte bardiensten te verrichten. Door in te loggen op het beveiligde deel van de site (zie menubalk) heb je in de maanden december, januari en februari de gelegenheid je bardiensten in te vullen. Wanneer deze niet voor 1 maart zijn ingevuld krijg je geen lidmaatschapspas. Dat houdt in dat je niet deel kunt nemen aan de competitie, geen toernooien kunt spelen en niet kunt afhangen. Voor uitgebreide informatie: zie tabje Bardiensten.

Inschrijfgeld, contributie en lidmaatschap

Inschrijfgeld:
Er is geen inschrijfgeld.

Contributie (incl. KNLTB-lidmaatschap en tennispas):
Senioren (vanaf 18 jaar)             € 150,00
Junioren (7 t/m 17 jaar)              €   60,--
Het lidmaatschap kan ineens of per maand betaald worden (automatische incasso)

Hoe kunt u lid worden?

Onder het kopje lid worden staat het aanmeldingsformulier.

We verwelkomen je graag als nieuw lid bij TV 't Schilt!

* Opzegging van het lidmaatschap dient vóór 1 december per e-mail doorgegeven te worden aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..