Welkom

Welkom bij tennisvereniging 't Schilt

’t Schilt is een actieve tennis- en padelvereniging voor inwoners van Woudenberg en omgeving. 7 dagen per week kun je het hele jaar door tennissen en padel spelen met circa 450 leden in diverse speelsterkten. Iedereen vindt er tegenstanders die bij hem of haar past, zowel qua leeftijd als ook speelsterkte.

Op de all-weather tennis- en padelbanen van kunstgras ben je van harte welkom om kennis te komen maken! 

nieuwsbericht tv ’t Schilt
Nieuws

Beste leden,

We leven in een tijd die onwerkelijk lijkt maar helaas werkelijkheid is.
Het liefst zouden we ons sociale en maatschappelijke leven “leven” zoals we graag zouden willen. Daar maakt voor ons allen het tennissen en/of padellen én het sociale aspect op ‘t Schilt deel vanuit. Helaas is dat momenteel niet mogelijk en hebben we de deuren van ons park moeten sluiten. Hiermee volgen we het besluit van de regering dat ook door de KNLTB wordt ondersteund. Ik weet dat daar de meningen over verdeeld zijn en dat is begrijpelijk. Echter ben ik van mening dat we hierin duidelijk moeten zijn. Dicht is dicht. Hoe jammer dit ook is.

Lees meer
Laatste Update Corona
Nieuws

Beste leden en sponsoren,

Het kabinet heeft besloten dat naast de scholen, kinderopvang en horecagelegenheden ook de sportclubs de deuren moeten sluiten.
Dat betekent voor ons, dat het park en het clubhuis per direct is gesloten tot en met (vooralsnog) 28 april 2020.
Alle activiteiten zijn afgelast, inclusief tennis- en padellessen en de afscheidsreceptie van Marko de Kort.
Lees meer over de richtlijnen op de site van het RIVM en via de nieuwspagina van de KNLTB.

Mocht je vragen hebben hierover, laat dit dan gerust weten via info@tvtschilt.nl

Namens het Bestuur,

Eldert de Weijer
Voorzitter Tennis en Padelvereniging ’t Schilt

Lees meer
Vier nieuwe sponsoren voor tennis- en padelvereniging ’t Schilt
Nieuws Sponsor Commissie

De afgelopen maanden is de sponsorcommissie weer druk geweest om contracten te sluiten met vier verschillende nieuwe sponsoren.
In de maanden december januari en februari is het gelukt om 4 nieuwe sponsoren aan de tennis- en padelvereniging te binden.

Lees meer
Jaap van de Weerd Bouw en Renovatie
Nieuws Sponsor Commissie

Een week later heeft Jaap van de Weerd van Jaap van de Weerd Bouw en Renovatie ook een overeenkomst voor 3 jaar getekend en ook van hem hangt er een reclamebord.

Lees meer
Hofland Sanidrõme|Installaties
Nieuws Sponsor Commissie

Op vrijdag 7 februari zijn ook de contracten met 2 echte Woudenbergers getekend. Namens Hofland Sanidrõme|Installaties  was Jan Hofland aanwezig om zijn contract voor een reclamebord te tekenen.

Lees meer
Geijtenbeek & Boers Makelaardij
Nieuws Sponsor Commissie

En op dezelfde avond is het contract van Erwin Geijtenbeek Makelaardij aangepast naar het nieuwe bedrijf Geijtenbeek & Boers Makelaars. Samen met zijn compagnon Barbara Boers hebben we een mooie nieuwe overeenkomst gesloten voor de komende drie jaar.

Lees meer
Maak kennis met tennis jeugd!
Jeugd Commissie

Vanaf april wordt er door Heinerman tennis aangeboden om 6 proeflessen te kunnen volgen voor tennis.

Lees meer
7 maart: Open dag
Nieuws

Woon je in Woudenberg of omgeving en ben je nog geen lid van tennisvereniging 't Schilt? Kom tennissen of padellen tijdens de open dag en ervaar hoe leuk en verschillend deze racketsporten zijn maar vooral hoe gezellig onze tennisclub is.  

Lees meer
Allurepark Laag Kanje nieuwe sponsor
Nieuws Sponsor Commissie

Allurepark Laag Kanje is sponsor geworden van onze tennis- en padelvereniging. Namens Laag Kanje heeft Gerda Petram op 30 november 2019 de overeenkomst getekend.

Lees meer
Pub Quiz 2019
Nieuws

Vrijdag 29 November is op 't Schilt de eerste Pub Quiz gehouden! Veel leden hebben zich individueel of als team aangemeld, waar uiteindelijk 12 teams met elk 4 personen rond 21u00 zijn begonnen aan de Quiz.

Lees meer
Vrijwilligersnieuws
Nieuws

Er zijn heel veel mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de club, ieder met zijn en haar eigen aandeel en periode. Aan het einde van 2019 is het tijd voor een update: wie zijn er bij gekomen en wie gaan het stokje overdragen? 

Lees meer
Tennis en Padel training
Nieuws

Per 1 april 2020 beëindigt ’t Schilt de samenwerking met Tennisschool Marko de Kort. Na een zeer zorgvuldige afweging hebben we besloten dat wij na die datum gaan samenwerken met Tennisschool Heinerman.

Lees meer
Heb jij de ClubApp al?
Nieuws

Veel leden hebben de nieuwe ClubApp al geïnstalleerd op hun mobiele telefoon, maar nog lang niet iedereen. Terwijl het zo handig is. We geven je 7 redenen om deze app wél te gaan gebruiken.

Lees meer
Reanimate instructie
Nieuws

De laatste reanimatie-instructieavonden uit een serie van 3 werd in oktober in ons clubhuis door Sjaak Weima gegeven. Het doel van deze avonden was om een aantal leden te leren op een juiste wijze te reanimeren en hoe zij om moeten gaan met het AED-apparaat die aanwezig is op de club. 

Lees meer
Racketavond 2.0
Nieuws

Recent hebben we de traditionele racketavond stopgezet vanwege het geringe animo. Het was tijd voor een 'Racketavond 2.0' en Irma Weima en Stephanie van Lier gaan hier nieuw leven in blazen!

Lees meer
Help je mee onze clubkas vol te tanken?
Nieuws Sponsor Commissie

Het werkt simpel: bij het afrekenen van je tankbeurt bij Esso Voskuilen in Woudenberg meld je dat er punten op de pas van ’t Schilt gezet kunnen worden. Dat zijn extra punten die niet van jouw spaarpunten afgaan! 

Lees meer
Tenniskamp groot succes
Jeugd Commissie

Tenniskamp 't Schilt 2019 was weer een groot succes! Lees wat er allemaal georganiseerd is voor de kinderen en bekijk de nieuwste 17 (!) foto's in de fotocarrousel. 

Lees meer
Eerste keer inloggen op de nieuwe website
Nieuws

De titel zegt het al... Daarom hebben we een handleiding - speciaal voor leden - over het inloggen op tvtschilt.nl of tennisclubwoudenberg.nl voor je gemaakt. Ga direct naar de uitleg pagina

Lees meer
Jeugd Commissie
Jeugd Commissie

Op de pagina van de Jeugd Commissie houden wij je op de hoogte van jeugd én jongeren nieuws rond tennis en padel, want wij zijn er voor jou! 

Lees meer
TV ’t Schilt lanceert nieuwe site
Nieuws

De gloednieuwe site van 't Schilt is een feit! Na de nieuwe padelbanen en een ander interieur van ons clubhuis, kon de site niet achterblijven. Want we gaan mee met de tijd én de jeugd en bieden zo meer online gemak.

Lees meer
Molenbeek Makelaars trouwe sponsor
Nieuws Sponsor Commissie

Molenbeek Makelaars in Woudenberg is ook de komende drie jaar als sponsor aan tennisvereniging 't Schilt verbonden. Het makelaarskantoor is al vele decennia bij de vereniging betrokken. 

Lees meer
Sponsoren verlengen sponsorcontract
Nieuws Sponsor Commissie

Vooral dankzij onze sponsoren kan TV ‘t Schilt het tennis en padelpark onderhouden en regelmatig vernieuwen. Van het clubhuis tot de All-Weather banen. 

Lees meer
Extra padel sponsor
Nieuws Sponsor Commissie

Zoals jullie wellicht hebben kunnen zien is padelbaan 2 sinds kort voorzien van nieuwe bestickering en zijn daarmee de padelbanen volledig voorzien van stickers door sponsoren. Het gaat in dit geval om Van Mossel Autolease. 

Lees meer
Jongeren over tennis en hun club
Jeugd Commissie

Stagiaire Charlotte Veenema interviewde Rutger Leenders, Boris Weima en Lisanne Jansen. Drie jongeren die hun ervaring en mening over hun tennis- en padelvereniging ’t Schilt met ons delen. Hoe zijn ze in aanraking met tennis gekomen? Organiseert de club genoeg voor ze? En waarom zijn ze eigenlijk lid? 

Lees meer
Info volgt
Nieuws Sociale Commissie
Lees meer
Nieuw: Jongerenlidmaatschap
Jeugd Commissie

Ben je 18 t/m 23 jaar? Dan kun je tennis én padel spelen voor € 8,75 per maand! Speciaal voor jou introduceert TV ’t Schilt een korting van € 45 en betaal je slechts € 105 per jaar. Ben je een uitwonende student van dezelfde leeftijd? Dan betaal je € 75 voor een studentenlidmaatschap dat alleen in het weekend geldig is. 

Lees meer
Info volgt nog
Nieuws Technische Commissie
Lees meer
Komt hier uw verhaal?
Nieuws Sponsor Commissie

Word ook sponsor, dan publiceren wij uw verhaal hier!

Lees meer
Video over 't Schilt
Nieuws

TV 't Schilt heeft een gave video laten maken waarin je een mooi beeld krijgt van onze tennis- en padelclub. Kijk je mee?

Lees meer

Buienradar